Skip to content

 

Limburg Social Services

Limburg Social Services Garandeert een kwalitatief hoogstaand aanbod en bemiddeling. Naast HRM diensten kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten:
 
 
Werving en selectie
 
Door jarenlange ervaring blijkt Sociale Dienst Limburg een uitstekende speler op de uitzendmarkt. Werving en selectie van geschikt personeel voor de juiste projecten en functies is een waar specialisme gebleken. Het gaat hierbij om projecten met een zeer tijdelijk karakter en om projecten van langere duur.
 
 
Uitzenden
 
Staat er een groot project op de planning, draait de productielijn op volle toeren of komt u tijdelijk mensen tekort door ziekte, dan helpen wij u graag aan gemotiveerde flexkrachten. U hoeft vooraf niet precies aan te geven in welke periode en hoeveel uur u deze flexkracht wilt hebben. Zodra u geen werk meer kunt bieden, kunt u de opdracht beëindigen. Wij verzorgen de administratieve afhandeling.
 

Maak een afspraak en 

neem contact met ons op 

About Us

Wilt u uw personeelsbestand voor langere tijd versterken zonder iemand ‘voor vast’ in dienst te willen nemen?

Wij beschikken over een groot bestand aan gekwalificeerde medewerkers, die zich bij diverse opdrachtgevers ruimschoots hebben bewezen. Zij kunnen op detacheringsbasis worden ingezet voor een vooraf overeen te komen periode.

Sociale Dienst Limburg neemt u werk uit handen door de loonbetalingen en -afdrachten te verzorgen, terwijl de werknemer profiteert van goede secundaire arbeidsvoorwaarden en deskundige begeleiding. Continuïteit en kwaliteit worden op deze manier gegarandeerd.